De Waterman

Kamers

Op 2 verdiepingen vind je 79 bedden. 16 kamers waarvan 2 kamers met kookhoek en vergaderruimte. Elke kamer heeft een douche, 2 lavabo’s en een WC.Er is een apart sanitair blok en een lift voorpersonen met beperkte mobiliteit. Alle kamers werden ingericht door jongekunstenaars, creatief dromen is gegarandeerd.

Keukens en zalen

De twee eetzalen (voor 35 en voor 80 personen)kunnen ook worden gebruikt als vergader- en polyvalente zalen. Elke groep heeft een apartekeuken om zelf te koken (inclusief een drankstock). De balkonzaal is een grote ruimte die geschikt isvoor allerhande activiteiten (workshops,tentoonstellingen, persconferenties…). In de evenementenzaal kan je fuiven, feestjes enoptredens organiseren. Op beide kamerverdiepingen vind je nog eenvergaderzaaltje. Didactisch materiaal en internettoegang is ter beschikking van de verblijvers.

Catering

Je kan nu ook kiezen voor een verblijf “half pension”in de Waterman: ontbijt en warme maaltijden aan democratische prijzen op maat van je groep.

Prijzen envoorwaarden

De Waterman richt zich uitsluitend naar groepen(jongeren en volwassenen). Vanaf 6 personen kan je bij ons terecht.Voor scholen en jeugdorganisaties houden we de prijs bewust laag. Hoe groter de groep of hoe langer het verblijf, hoe goedkoper een overnachting wordt. In deze prijs zijn het gebruik van de vergaderzaaltjes inbegrepen. Per overnachting wordt een kleine prijs voor de keukens aangerekend.De 2 grote zalen kan je als logerende groep per dag bijhuren. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gedetailleerde prijslijst of voor een prijs op maat van grote groepen.

 

Jeugdverblijfcentrum De Waterman
Werkhuizenstraat 3
1080 Brussel
Tel. : +32(2)411 68 83
Fax : +32(2)410 60 43
E-MAIL: waterman@jes.beSite
http://www.dewaterman.be

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>